Samaada anda peminat tegar facebook atau suka like di facebook

atau

sebagai hadiah kekasih yang berkenalan di facebook

atau 

sebagai sindiran kerana asyik like sesuka hati

atau

sebagai sarung tangan di dapur..

anda boleh membeli produk ini, tapi apa yang aku ingin bagitahu idea memang kreatif. malah kalau korang boleh buat sendiri tentu boleh buat duit dengan jual produk ni kan. Produk ini juga boleh didapati di yeople.com

2 comments

  1. amirul // August 28, 2012 at 9:25 AM  

    memang dah lama cari glove macam ni. saya dah guna Facebook dari tahun 2008 lagi, patutnya Facebook dah bagi free benda ni kat saya haa

  2. kitakongsi // August 28, 2012 at 7:10 PM  

    betul tu, tapi sapa yang nampak peluang perniagaan mesti boleh buat benda ni, sebab ramai suri rumah kaki fb hehe

diskripsi tugas dirujuk kepada laman web SPA